Onze merken

Hoogwaardige materialen voor topresultaten en kwaliteit.

Wij werken uitsluitend met kwalitatief materiaal

Metos

Al bijna 100 jaar draait bij Metos alles om professionele keukens. Metos is de marktleider in de Benelux voor verscheiden keukenapparatuur.

Silko

De Silko biedt een volledig gamma aan apparatuur die flexibel en effectief inzetbaar zijn. Ze voldoen aan alle eisen van een professionele keuken. De lijn is modulair opgebouwd en erg duurzaam.

Diamond

Sinds 1985 draagt Diamond bij tot de evolutie van professionele keuken- en koelapparatuur. Diamond’s grootkeuken-apparatuur heeft allerlei slimme functionaliteit voor uw horeca-zaak.

Alto-Shaam

Alto-Shaam staat bekend om haar baanbrekende technologieën die zorgen voor een hogere voedselkwaliteit en een grotere opbrengst bij de bereiding van uw gerechten.

Hoshizaki

Hoshizaki is een toonaangevende fabrikant van commerciële keuken- en foodservice-apparatuur. Ons assortiment bestaat uit een uitgebreid scala aan keuken- en foodservice-apparatuur.

Coldline

Coldline ontwerpt al sinds 1995 technologieën. De ambitie van coldline is anticiperen op de behoeften van de markt door innovatieve oplossing aan te bieden voor het conserveren van voedingsmiddelen.

KROMO

KROMO,  professionele vaatwassers en vaatwasmachines. Het assortiment omvat modellen voor onder de toonbank en afzuigkappen, pottenwassers en voor rekken en flight-type, …

Winterhalter

Vaatwassers met een hoge standaard en effectieve reinigingsmiddelen. Geoptimaliseerde waterkwaliteit door ontharding, ontzouting en omgekeerde osmose. 

Wexiödisk

Wexiödisk biedt een compleet productassortiment dat alles omvat van machines voor onder de bank en afzuigkappen tot op maat gemaakte vaatwassers voor grotere ruimten.

Realisaties